Project

Zolderkast in wit en eikenhout fineer

Deze zolderkast in wit en eikenhout ziet er wat ons betreft erg strak uit!  Daarnaast heeft hij ook een grote broer, ook voor dezelfde klant, zie de foto’s. Het grootste gedeelte van deze kasten werd voorbereid in de werkplaats en daarna op locatie afgemonteerd. Alle witte onderdelen zijn gemaakt van mdf en afgelakt in een speciale kleur wit die zelf door de klant aangeleverd is, ook dat is allemaal mogelijk. De boekenplanken zijn gemaakt van gefineerd eiken.

Het geheel is zo gemaakt dat er geen schroeven of ander beslag zichtbaar is. Hierdoor wordt een strakke en rustige belijning gecreëerd. Ook de deurtjes die qua lengte bijna tot de vloer lopen dragen hier aan bij. Onder de boekenplanken zijn een drietal kasten geplaatst waarin ordners kunnen staan, hier is speciaal rekening mee gehouden qua constructie en afmetingen. De deurtjes gaan open door middel van tip-on systeem.

Overigens worden in een later stadium voor dezelfde klant nog meer kasten gemaakt, uitgevoerd in dezelfde stijl. Door de gehele lijn qua ontwerp door te trekken in het hele huis voelt het huis helemaal af! Ook interesse in een totaalpakket aan kasten, inclusief plinten, deuren afhangen, of wat u ook maar kunt bedenken? Neem contact op via de knoppen onderaan deze site!

 

« terug naar overzicht