Project

Inloopkast Kapelle

Dit project is een vervolg op het project zwevende nachtkastjes. Deze keer hebben we voor dezelfde klant deze prachtige inloopkast op maat gerealiseerd.
De belangrijkste twee eisen voor de klant waren dat er een flinke hoeveelheid schoenen in de kast konden en er zo veel mogelijk hangruimte was.

Dit resulteerde dat al de bovenste vakken zodanig ontworpen zijn dat de schoenen hierin konden staan. Daaronder is over de volledige lengte van de kast een kledingstang gemonteerd.
De onderste delen van de kast zijn voorzien van handige tip on lades, acht stuks in totaal. Tussen de ladeblokken bleven nog twee loze hoeken over. Om de kastruimte zo efficiënt mogelijk te benutten zijn van deze hoeken twee bakken gemaakt. Deze zijn door een klep met tip on sluiting toegankelijk gemaakt.

De kast is aan de buitenkant afgewerkt met gipsplaten en daarna van dezelfde muurafwerking voorzien als de andere wanden van de kamer. Hierdoor wordt het echte inloopkast effect gecreëerd! Het maken van verschillende kledingcombinaties wordt in deze inloopkast een stuk gemakkelijker. Het natuurlijk daglicht dat door het raam naar binnen komt, zorgt voor een heldere kijk op de kleding. Om ’s avonds ook zo’n goed beeld te hebben van de kleding en het schoeisel, hebben we spotjes gemonteerd het plafond. Hiervoor werd eerst een zwarte plafondplaat gemonteerd in dezelfde stijl als de kast.

De wandspiegel aan de buitenkant van de kast werd ook door ons gemaakt en gemonteerd.

 

Ook toe aan een mooie inloopkast? Neem contact met ons op!

« terug naar overzicht