Over ons

Werkwijze

Wat doet u op het moment dat u een nieuw meubel, keuken of interieurelement nodig hebt? U gaat op pad naar een bedrijf zoals een meubelzaak of keukenshowroom. Houtatelier van Luik werkt precies omgekeerd, wij komen naar u toe! Waarom deze werkwijze? En wat hebt u er aan? Hieronder leest u er alles over!

  • Kostenbesparing. Door het ontbreken van een showroom, besparen wij op algemene kosten en u profiteert hiervan mee!
  • Geen vaste openingstijden zoals bij een showroom. Op werkdagen is een bezoek aan u ook ’s avonds mogelijk! Gemakkelijk als u overdag eigenlijk geen tijd heeft!
  • Een beter advies en overleg. Door in uw leefomgeving af te spreken hebben we sneller en meer inzicht in uw persoonlijke smaak en stijl. Daardoor kunnen we na overleg u een op maat gesneden plan presenteren dat aansluit op uw wensen.
  • Tijdsbesparing. U hoeft de deur niet uit, inmeten van de ruimtes en bepaling van de maatvoering kan in één moeite gebeuren. U houdt meer tijd over.

Uw pijnpunten, onze pluspunten!

De aanschaf van een nieuwe keuken of interieur moet een feest zijn. Tijdens de werkzaamheden wilt u zo weinig mogelijk hinder ondervinden. Tot op zekere hoogte vallen geluidsoverlast, stof en vuil niet te vermijden. De manier hoe er met deze aspecten omgegaan wordt, laat echter in de praktijk nogal eens te wensen over. Stof door het hele huis, kostbare spullen die beschadigd raken, struikelgevaar. Allemaal dingen die het feest voor u kunnen bederven. Houtatelier van Luik stelt zichzelf de eis om de klant zo weinig mogelijk hinder te laten ondervinden tijdens werkzaamheden bij u thuis. Dit betekent bijvoorbeeld:

  • Elke avond de rommel van die dag opruimen.
  • Stof regelmatig opvegen.
  • Vuil en afval gelijk afvoeren.
  • Spullen en bestaande elementen die behouden moeten blijven stofvrij afdekken of elders opslaan.
  • Enz.!

Kleine simpele dingen die bij ons voor zich spreken!

over
Onze enige standaard is maatwerk!

Over het bedrijf

Bij Houtatelier van Luik is een werkstuk pas geslaagd op het moment dat mensen het aan willen raken. De vorm en structuur voelen.  Mensen het natuurgevoel geven dat een mooi stuk hout oproept, dat is ons doel! Naast massief hout wordt er ook vaak met houtachtig plaatmateriaal gewerkt, aangevuld met glas, steen, metaal of andere natuurlijke materialen.

Het woord atelier betekent niets anders dan werkplaats. Waarom dan deze benaming, Houtatelier van Luik, in plaats van bijvoorbeeld Houtwerkplaats van Luik? Het woord atelier geeft allereerst het kleinschalige aan. Daarnaast zal er bij een wat grotere werkplaats al snel sprake zijn van een productielijn of groot seriewerk. Dat is  nu net wat Houtatelier van Luik niet doet. Een groot gedeelte van de producten worden in opdracht gemaakt, geheel op maat en naar de specifieke wens van de opdrachtgever. De klant centraal! Dit geeft ons de motivatie om elke dag vakwerk te leveren.

Het atelier staat garant voor vakmanschap en fijn werk!

Samenwerking

Vormgeving is een belangrijk aspect voor een goed resultaat. Binnenhuisarchitecten en interieurontwerpers zijn hierbij onmisbaar en kunnen desgewenst worden ingeschakeld. Zeker bij grotere projecten is het belangrijk om door de diverse ruimtes heen een eenheid te creëren om tot een mooi resultaat te komen. Ook samenwerking door Houtatelier van Luik met de architect van uw eigen voorkeur behoort tot de mogelijkheden!

Mocht u nog meer willen weten over ons, neem dan gerust contact op.